Salam hortmat dan salam sejahtera

 

Nama saya Azian Usman, anda boleh panggil saya Zyan.. Saya seorang full time online marketer sejak 2012 .

 

Saya banyak terlibat dengan penjualan produk-produk info digital seperti ebook & video. Menariknya  mengenai bisnes ini. Saya tak perlu pening memikirkan jumlah stok, penghantaran stok atau tempat-tempat untuk menyimpan stok.

 

Saya boleh melakukannya dimana-mana sahaja dirumah atau dikedai kopi… yang paling best,


semasa travel pun saya masih boleh menjalankan perniagaan ini..

 

Nak tahu apa yang lagi menarik?

 

Boleh kata hampir semuanya saya boleh automasikan dengan menggunakan sistem onpay!



ini antara bukti saya buat jualan dengan onpay! 







Ya terima kasih kepada ONPAY!

 

Dengan onpay, saya boleh menjual dan menerima tempahan secara automatik, pelanggan pun terus terima produk dalam email selepas sahaja pembayaran..

 

Tahun ni dah masuk tahun ke-4 saya bersama ONPAY dan saya buat keputusan untuk kongsikan kepada anda teknik-teknik yang berkesan untuk menjana jualan 5 hingga 6 angka secara automatik dengan ONPAY!

 

Maka dengan itu saya memperkenalkan buat pertama kali di MALAYSIA..

 

Pakej panduan video ONPAY METHOD!



 

 


Lihat apa yang bakal anda pelajari dalam pakej video ini.

 


VIDEO 1 :  PRODUK APA YANG LARIS DI JUAL DI ONPAY!

 

Dalam video ini saya terangkan produk apa yang paling laris untuk dijual di onpay! Bukan semua produk boleh jual di ONPAY ye.. Ada sesetengah sahaja yang boleh dijual sangat laris menggunakan sistem onpay! Nak tahu? Tonton video pertama ini!

 


VIDEO 2 : CARA HASILKAN ECOVER ATAU GAMBAR PRODUK

 

Nak jual di onpay mestilah kena ada gambar produk, saya tunjukkan macam mana nak buat gambar ecover untuk anda letakkan di onpay. Jangan risau boleh buat sendiri dan PERCUMA sahaja.. tak perlu upah orang bayar mahal melainkan kalau anda ada banyak duit, jangan skip video ini kalau anda nak jimat banyak kos!

 

VIDEO 3 : PROVEN LANDING PAGE 5 ANGKA

 

YA, Tak perlu daftar domain atau hosting, guna onpay sahaja untuk set up halaman jualan produk anda. Nak tengok contoh? halaman yang anda lihat sekarang ini 100% saya guna onpay sahaja! Nak belajar? Tonton video 3 ni sampai habis!

 

Tak perlu bazir duit bayar domain dan hosting bulan2.. mahal dan lagi pening kepala nak set up! Pakai je ONPAY!

 

VIDEO 4 : STRATEGI MENJUAL GAYA OTAI  

 

Produk dah masuk dan sedia untuk dijual tapi kena lah ada strategi. Dalam video ini saya akan tunjukkan apa setting yang terbaik dalam sistem onpay untuk melonjakkan lagi sales anda! Nak buat sales gila-gila kena lah ada strategi. Video 4 ni sangat penting. Jangan skip!


Keadah yang saya tunjukkan ni biasanya otai-otai je yang buat, sekarang tiba masanya giliran anda pula!

 

VIDEO 5 : TEKNIK UPSALE GAYA ONPAY

 

Takkan sedut 1 sale sahaja dari seorang pelanggan? Dalam video ini saya tunjukkan apa step yang anda perlu lakukan untuk sedut lebih dari 2 sale dari seorang pelanggan menggunakan sistem onpay ni..

 

Ramai yang dah pakai onpay tapi tak reti guna pun fungsi ni.. SERIUS RUGI GILA!

 

VIDEO 6 :  STRATEGI AGEN AFFILIATE

 

Dalam video ke 6 ni saya akan terangkan pula apa strategi yang anda perlu lakukan untuk “MAINTAIN” jualan dengan bantuan AGEN AFFILIATE. Saya sendiri menghasilkan pendapatan tetap setiap bulan dengan bantuan agen-agen affiliate. Lagi ramai agen affiliate anda, lagi tinggi pendapatan yang anda hasilkan setiap bulan!  Video ke 6 ni saya tunjukkan caranya! 


VIDEO 7 :   STRATEGI PROMOSI 

 

Untuk video ke 7 ni saya tunjukkan bagaimana anda boleh melakukan promosi untuk naikkan jualan anda di Onpay... Jika anda mahir strategi ini, tanpa Ejen affiliate pun anda boleh buat jualan... Namun begitu sebaiknya buat sahaja  serentak.. promosi sendiri serta ajak ejen2 lain juga promosi produk anda di Onpay! 


Ya.... hanya ikut je step by step yang saya tunjuk dalam video-video diatas...  


Dengan onpay saya sangat mudah untuk hasilkan 5 angka.. nak tahu kenapa?


Dengan menerima tempahan melalui onpay.. pada masa yang sama anda sebenarnya turut mengumpul database pelanggan... 


Jadi begitu mudah untuk anda hubungi pelanggan-pelanggan anda sebelum ni untuk membuat jualan lagi... tanpa bergantung sepenuhnya lagi pada FB ads, Google Ads atau mana-mana lagi iklan berbayar... !! Free Cost Marketing! 


Bukan sahaja pelanggan.. anda juga boleh menghubungi agen-agen affiliate anda untuk promosikan produk anda... 


Senang kerja..... semua dalam onpay sahaja! 

 

 INI JE KE VIDEONYA?

 

Tidak! Ada lagi.. sebagai menghargai minat anda untuk berniaga lebih serius menggunakan sistem onpay ni.. 


Saya turut sertakan BONUS BERIKUT : 


BONUS 1 : VIDEO TEKNIKAL  ONPAY


Saya sertakan video-video teknikal asas mengenai onpay yang anda patut tahu, Dari setup borang, payment, email hebahan dan lain-lain.. ada 4 video kesemuanya... 


Anda tak perlu risau lagi macam mana nak guna onpay... semua ada dalam video ini.. 


BONUS 2: TEMPLATE DAN VIDEO COPYWRITING


Template dan video copywriting ini akan bantu anda untuk hasilkan copywriting yang boleh membuatkan prospek yang baca tak sabar untuk beli dengan anda. Saya sendiri pernah kumpul 10k dalam seminggu menggunakan copywriting ini. 

BONUS 3 : SENARAI IDEA PRODUK INFO PALING LARIS << (RUGI TAK TENGOK YANG NI)

Ini ada bonus yang paling mahal sekali sebab anda terus buat sahaja sebab saya dah bagi idea! Idea-idea ni asalnya saya kumpul untuk diri sendiri tapi saya tak sempat kerana ada komitmen lain.. jadi baik saya berikannya kepada anda..

Tapi anda kena cepat sebab kalau lambat orang lain yang akan buat! 

BONUS 4 : DISKAUN KHAS LANGGAN ONPAY 

YA! Jika anda beli sekarang..  saya akan bagi kupon khas untuk langganan onpay yang anda boleh bayar dengan lebih murah berbanding harga asal.. tapi kupon ni saya tak berani jamin available sampai bila-bila... siapa cepat dia dapat! 

Jadi berapa harga kesemua pakej ini?

Semua ini anda boleh dapatkannya pada harga RM197 sahaja! 

Hanya labur RM197 dan anda boleh belajar bagaimana otai lain jana 5-6 angka dengan onpay dengan betul! 

Namun bagaimana kalau saya tawarkan diskaun istimewa buat pembeli terawal? 

Saya bagi potongan diskaun RM100 jadi anda cuma bayar RM97 sahaja hari ini! 

Ya RM197 RM97 SAHAJA


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
ONPAY METHOD ( EARLY BIRD - PROMO 48 JAM )
ONPAY METHOD ( PROMO PRICE )
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN